DARMOWA DOSTAWA PRZY ZAKUPACH POWYŻEJ 160 ZŁ

La Tropeana - pikantny sos z kalabryjskiej cebuli IGP i papryczki chili

Dostępność: Średnia dostępność
19.99
szt.
Zamówienie telefoniczne: 669828653 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
15
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier GLS. 20
  • Kurier GLS 24

Delizie di Calabria Tropeana

Doskonały sos na bazie czerwonej cebuli IGP z miejscowości Tropea w Kalabrii, zielonych oliwek oraz ostrej papryczki kalabryjskiej, który doskonale łączy się z makaronami. Tropeana jest także idealnym dodatkiem do pizzy, bruschetty, czy tostów. Sos z czerwonej cebuli często używany jest również jako przyprawa do sosów i zup, która dodaje im pikantnego smaku.

Czerwona cebula IGP z miejscowości Tropea w Kalabrii charakteryzuje się okrągłym kształtem i słodkim smakiem. Obszar produkcji Cipolla Rossa di Tropea Calabria IGP obejmuje środkowo-wschodnie kalabryjskie wybrzeże Morza Tyrreńskiego, na który składa się kilka gmin w prowincjach Cosenza, Catanzaro, Vibo Valentia oraz w regionie Kalabria.

Skład: czerwona cebula "Cipolla di Tropea Calabria IGP" 58%, olej słonecznikowy, ostra papryka 9%, zielone oliwki 6%, sól, ocet winny z białego wina, oregano, regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Wartości odżywcze - średnia wartość na 100 g: wartość energetyczna: 1733 kJ/ 470 kcal; tłuszcze: 7,1 g, w tym 1,2 g tłuszcze nasycone; węglowodany: 85 g, w tym 26 g cukry; białka: 1,6 g; sól: 3,8 g

Bez sztucznych barwników, konserwantów i przeciwutleniaczy.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: